Parturi-kampaamo, kauneushoitola, hieronta

Tervetuloa keskustan BellaStariin!

Palvelumme

Tähtiasiakaskortilla -30% alennusta, kun keräät 10 leimaa!*

Tunnelmallinen parturi-kampaamo, kauneushoitola ja hieronta Jyväskylän keskustassa

Ota hetki irti arjesta Väinönkadulla, myös ilta-aikoina ja lauantaisin! Tunnelmalliset, hiljattain remontoidut tilat sijaitsevat aivan Jyväskylän keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ammattitaitoinen tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi hemmotteluun.

Valikoimissamme erilaisia kasvohoitoja ja laitekasvohoitoja, vartalohoitoja, ripsienpidennyksiä ja kynsipalveluita. Erikoisuutena keskustan liikkeessämme huulten, silmänrajausten ja kulmakarvojen kestopigmentoinnit. Hyödynnä Tähtiasiakaskorttia vaikka koko perheelle: saat korttiisi leiman myös esimerkiksi lasten ja puolison hiustenleikkuusta.

*Kestopigmentoinneista alennus täydellä leimakortilla -10%. Leimakorttialennusta ei voi käyttää tarjouksiin.

Parturi-kampaamo

Teemme parturi-kampaamossa hiustenleikkut niin lapsille kuin aikuisille, myös vaativat värjäys- raidoitus- ja hiustenpidennystyöt sekä kampaukset. Käyttämämme hiustenhoitotuotteet: Olaplex, Brazilian Bond Builder, sekä k18. Hiusväreissä käytössä Sim.

Kasvohoidot

Runsas kasvohoitovalikoima: peruskasvohoidot, happohoidot, ultraaänikasvohoito, timanttihiontakasvohoito ja mikroneulaus. Käytämme kasvohoidoissa Denova Pron tuotteita, opastamme myös oikeanlaiseen ihon kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoidot

Hemmottele ja hoida jalkojasi: jalkahoidoissa valittavissa jalkahoito 30min, jalkahoito 60min ja erityisen ihana spa-jalkahoito, joka sopii myös lahjaksi!

Vartalohoidot

Vartalohoidoissa on saatavilla kuumakivihierontaa sekä ihana, hemmotteleva ja ihoa hoitava öljyhieronta, joka sisältää vartalon kevyen kuorinnan.

Hieronta

Koulutettu hierojamme Tessa tarjoaa klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, sekä intialaista päähierontaa.

Ripsienpidennykset

Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme tekevät klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset ja hybridiripsienpidennykset. Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit valikoimassamme pakettina tai erikseen.

Muut palvelut

Keskustan liikkeessämme huulten, silmänrajausten ja kulmakarvojen kestopigmentoinnit.

Meille käy maksuvälineenä Smartum -Ja Edenred-sovellusmaksut sekä e-passi hyvinvointisaldot koulutetun hierojan klassiseen-, urheilu-, sekä purentalihashierontaan.

Ajanvaraus BellaStar keskusta

Jos ajanvarausikkuna ei aukea, tästä linkistä pääset Timman ajanvaraukseen

Peruutusehdot: Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 60% hoidon hinnasta sekä peruuttamattomista ajoista 100% hinnasta.

BellaStar Jyväskylä keskusta henkilökunta

Katja

Katja , Kosmetologi, Ripsiteknikko , Parturi-kampaaja

Hei, olen Katja, BellaStarin omistaja. Ammatiltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Minulla on myös hoitoalan koulutus. Työskentelen kaikissa toimipisteissämme. Kolmen toimipisteen johtaminen antaa minulle paljon, olen ylpeä tiimistämme ja siitä mitä saamme yhdessä aikaan.

Arvokkainta työssämme ovat ihanat asiakkaamme, niin uudet, kuin tutut vuosien takaa. Jokainen BellaStar on rakkaudella ja ajatuksella remontoitu, minulle on tärkeää että työntekijämme ja asiakkaamme viihtyvät tiloissamme. Sisustuksemme on harmoninen ja rauhoittava kokonaisuus, jossa mieli ja silmä lepää. Haluan aina tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toivon, että nautit omasta hetkestäsi meillä. Tervetuloa tutustumaan BellaStariin!

Katjan töitä kuvina

Tuuli

Tuuli , koulutettu hieroja

Olen Tuuli, koulutettu hieroja ja ensimmäisen vuoden fysioterapiaopiskelija. Tarjoamiini palveluihin kuuluu niin klassinen- kuin urheiluhieronta. Vilpittömyys ja auttaminen ovat minulle tärkeitä arvoja, ja uskon sen näkyvän myös työtäni tehdessä. Parasta työssäni on, kun saan autettua asiakkaitani ja helpotettua heidän oloaan omalla tekemiselläni. 

Teen hieronta töitä osa-aikaisena fysioterapia opiskelijan ohella. Löydät minut Väinönkadulta kolmena päivänä viikossa. Minulta löytyy hyvin aamu-sekä ilta-aikoja ja teen työvuoroja myös viikonloppuisin😊 Tervetuloa hierontapöydälleni rentoutumaan tai hakemaan apua tiukempiin jumeihin! Kannattaa hyödyntää myös sarjakortit ja Smartum-sovellus, Edenred-sovellus, sekä e-passi edut. Voit ostaa eduilla myös hierontalahjakortin tai sarjakortin!
Nähdään ,
Terkuin Tuuli

Mila

Mila , Ripsiteknikko & Parturi-kampaaja

Heippa! Mun nimi on Mila ja olen ollut BellaStar keskustassa töissä vuodesta 2019 lähtien parturi-kampaajana ja ripsiteknikkona. Palveluihini kuuluvat parturi-kampaajan työt, ripsienpidennykset sekä ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminointi.

Päädyin BellaStariin töihin kouluttautumalla yrityksessä ensin ripsiteknikoksi, sitten mukava työporukka ja ihanat asiakkaat veivät minut mukanaan. Pidän työni vaihtelevuudesta, itseni haastamisesta ja uusien asioiden oppimisesta, sekä tietenkin myös asiakkaiden kanssa höpöttelystä. Tervetuloa kaunistautumaan tuoliini!

Daria

Daria, Ripsiteknikko

Moikka! Olen Daria ja työskentelen keskustan BellaStarissa ripsiteknikkona ja kynsiteknikkona. Palveluihini kuuluvat ripsienpidennysten ja kynsipalveluiden lisäksi myös kulmien, huulten ja silmänrajausten kestopigmentoinnit. Ripsien pariin kouluttauduin 2019 ja kestopigmentointeihin 2021. Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja itsehoidosta, esteettisyys ja kaunistautuminen tuo hyvää oloa ja mieltä, sen näen työssäni päivittäin.

Olen rauhallinen ja hyväntuulinen asiakaspalvelija. Huolellinen työn jälki on aina tavoitteeni, niin kynsissä, kestopigmentoinneissa kuin ripsienpidennyksissäkin. Tykkään jokaisesta asiakaskohtaamisestani, sinun toiveesi ja aikasi palveluideni parissa ovat minulle tärkeitä.

Anniina

Anniina , Kosmrtologi , Ripsi -ja kynsiteknikko

Hei! Olen Anniina kosmetologi sekä ripsi- ja kynsiteknikko, palveluihini kuuluu ripsienpidennykset, kulmien laminointi, ripsien kestotaivutukset sekä monipuoliset kosmetologin palvelut. Aloitin työt keskustan Bellastarilla alkuvuodesta 2023.

Olen pirteä ja iloinen asiakaspalvelija, minun kanssa saat mukavan juttutuokion tai rauhallisen rentoutumisen hetken. Minulle työssäni tärkeintä on jokaisen huomioiminen yksilönä, sekä palveleminen ammattitaidollani.

Pidän työssäni sen monipuolisuudesta ja siitä ettei yksikään päivä ole samanlainen.

Tervetuloa rentoutumaan!

Heidi

Heidi, kosmetologi _ ripsiteknikko_

Hei, olen Heidi  SKY- kosmetologi ja ripsiteknikko. Työskentelin Koulutuskeskus Vivecalla Ny-yrittäjänä ensin vuoden verran kosmetologiopintojeni ohessa. Valmistuin kosmetologiksi ja ripsiteknikoksi keväällä 2023 ja siirryin työskentelemään Keljon BellaStariin ja nyt työskentelen Väinönkadulla.

Palveluihini kuuluvat tällä hetkellä klassiset, hybridi, volyymi ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, kestovärjäykset sekä kosmetologin palvelut.

Minulle tärkeintä on palvella asiakkaita ammattitaidolla sekä luoda pysyviä asiakassuhteita. Olenkin käynyt useita lisäkoulutuksia ripsienpidennyksiin ja tavoitteena onkin joskus kilpailla ripsien parissa. Luonteeltani olen positiivinen, empaattinen sekä helposti lähestyttävä. Teen aina kaikkeni, jotta asiakkaillani on hyvä ja turvallinen olo palveluissani.

Nähdään BellaStarilla!

Yhteystiedot BellaStar Jyväskylä keskusta

Ota yhteyttä lomakkeella

Sijainti

Löydät meidät Jyväskylän keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Parkkipaikkoja reilusti Väinönkadulla ja ympäristössä. Torin linja-autopysäkit myös aivan vastapäätä toimitilojamme.

Käyntiosoite

Väinönkatu 38
40100 Jyväskylä

puhelin: 044-9810813

Aukioloajat

BellaStar keskusta
Väinönkatu 38
40100 Jyväskylä
044-9810813

BellaStar Keljo
Kylmälahdentie 6
40500 Jyväskylä
040-8408424

BellaStar Halssila
Ilveskuja 3
40400 Jyväskylä
045-2304000.

BellaStar Tikkakoski
Kirkkokatu 4
41160 Tikkakoski
040 769 1073

Scroll to Top