Parturi-kampaamo, kauneushoitola, hieronta

Tervetuloa keskustan BellaStariin!

Palvelumme

Tähtiasiakaskortilla -30% alennusta, kun keräät 10 leimaa!*

Tunnelmallinen parturi-kampaamo, kauneushoitola ja hieronta Jyväskylän keskustassa

Ota hetki irti arjesta Väinönkadulla, myös ilta-aikoina ja lauantaisin! Tunnelmalliset, hiljattain remontoidut tilat sijaitsevat aivan Jyväskylän keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ammattitaitoinen tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi hemmotteluun.

Valikoimissamme erilaisia kasvohoitoja ja laitekasvohoitoja, vartalohoitoja, ripsienpidennyksiä ja kynsipalveluita. Erikoisuutena keskustan liikkeessämme huulten, silmänrajausten ja kulmakarvojen kestopigmentoinnit. Hyödynnä Tähtiasiakaskorttia vaikka koko perheelle: saat korttiisi leiman myös esimerkiksi lasten ja puolison hiustenleikkuusta.

*Kestopigmentoinneista alennus täydellä leimakortilla -10%. Leimakorttialennusta ei voi käyttää tarjouksiin.

Parturi-kampaamo

Teemme parturi-kampaamossa hiustenleikkut niin lapsille kuin aikuisille, myös vaativat värjäys- raidoitus- ja hiustenpidennystyöt sekä kampaukset. Käyttämämme hiustenhoitotuotteet: Olaplex, Brazilian Bond Builder, sekä k18. Hiusväreissä käytössä Sim.

Kasvohoidot

Runsas kasvohoitovalikoima: peruskasvohoidot, happohoidot, ultraaänikasvohoito, timanttihiontakasvohoito ja mikroneulaus. Käytämme kasvohoidoissa Denova Pron tuotteita, opastamme myös oikeanlaiseen ihon kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoidot

Hemmottele ja hoida jalkojasi: jalkahoidoissa valittavissa jalkahoito 30min, jalkahoito 60min ja erityisen ihana spa-jalkahoito, joka sopii myös lahjaksi!

Vartalohoidot

Vartalohoidoissa on saatavilla kuumakivihierontaa sekä ihana, hemmotteleva ja ihoa hoitava öljyhieronta, joka sisältää vartalon kevyen kuorinnan.

Hieronta

Koulutettu hierojamme Tessa tarjoaa klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, sekä intialaista päähierontaa.

Ripsienpidennykset

Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme tekevät klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset ja hybridiripsienpidennykset. Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit valikoimassamme pakettina tai erikseen.

Muut palvelut

Keskustan liikkeessämme huulten, silmänrajausten ja kulmakarvojen kestopigmentoinnit.

Bellastarissa voit hyödyntää Smartum-sovelluksessa olevia saldoja koulutetun hierojan hierontoihin. E-passi saldoja voi käyttää koulutetun hierojan hierontoihin sekä jalkahoitoihin.

Ajanvaraus BellaStar keskusta

Jos ajanvarausikkuna ei aukea, tästä linkistä pääset Timman ajanvaraukseen

Peruutusehdot: Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 60% hoidon hinnasta sekä peruuttamattomista ajoista 100% hinnasta.

BellaStar Jyväskylä keskusta henkilökunta

Katja

20221104_145014

Hei, olen Katja, BellaStarin omistaja. Ammatiltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Minulla on myös hoitoalan koulutus. Työskentelen kaikissa toimipisteissämme. Kolmen toimipisteen johtaminen antaa minulle paljon, olen ylpeä tiimistämme ja siitä mitä saamme yhdessä aikaan.

Arvokkainta työssämme ovat ihanat asiakkaamme, niin uudet, kuin tutut vuosien takaa. Jokainen BellaStar on rakkaudella ja ajatuksella remontoitu, minulle on tärkeää että työntekijämme ja asiakkaamme viihtyvät tiloissamme. Sisustuksemme on harmoninen ja rauhoittava kokonaisuus, jossa mieli ja silmä lepää. Haluan aina tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toivon, että nautit omasta hetkestäsi meillä. Tervetuloa tutustumaan BellaStariin!

Katjan töitä kuvina

Tessa

tessa

Hei, olen Tessa, BellaStar keskustan koulutettu hieroja. Olen työskennellyt Väinönkadulla vuodesta 2021. Palveluihini kuuluvat klassinen hieronta, kuumakivihieronta sekä intialainen päähieronta. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja. Hieronnan ohessa teen myös hoitoalan töitä. Pidän ihmisläheisestä työstä ja hierojana toimiessa parasta on nähdä työn välittömät vaikutukset, sekä tyytyväiset asiakkaat. Tervetuloa hierontaani Väinönkadulle!

Mila

mila

Heippa! Mun nimi on Mila ja olen ollut BellaStar keskustassa töissä vuodesta 2019 lähtien parturi-kampaajana ja ripsiteknikkona. Palveluihini kuuluvat parturi-kampaajan työt, ripsienpidennykset sekä ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminointi.

Päädyin BellaStariin töihin kouluttautumalla yrityksessä ensin ripsiteknikoksi, sitten mukava työporukka ja ihanat asiakkaat veivät minut mukanaan. Pidän työni vaihtelevuudesta, itseni haastamisesta ja uusien asioiden oppimisesta, sekä tietenkin myös asiakkaiden kanssa höpöttelystä. Tervetuloa kaunistautumaan tuoliini!

Daria

daria

Moikka! Olen Daria ja työskentelen keskustan BellaStarissa ripsiteknikkona ja kynsiteknikkona. Palveluihini kuuluvat ripsienpidennysten ja kynsipalveluiden lisäksi myös kulmien, huulten ja silmänrajausten kestopigmentoinnit. Ripsien pariin kouluttauduin 2019 ja kestopigmentointeihin 2021. Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja itsehoidosta, esteettisyys ja kaunistautuminen tuo hyvää oloa ja mieltä, sen näen työssäni päivittäin.

Olen rauhallinen ja hyväntuulinen asiakaspalvelija. Huolellinen työn jälki on aina tavoitteeni, niin kynsissä, kestopigmentoinneissa kuin ripsienpidennyksissäkin. Tykkään jokaisesta asiakaskohtaamisestani, sinun toiveesi ja aikasi palveluideni parissa ovat minulle tärkeitä.

Selda

selda

Hei, olen Selda, kosmetologi ja ripsiteknikko keskustan BellaStarissa. Palveluihini kuuluu monipuolisesti erilaisia kosmetologin palveluita, ripsienpidennykset ja geelilakkaukset. 

Muutin Lapista Jyväskylään opiskelemaan ja suoritin opintoni gradiassa, josta sain hyvät opit alalle. Bellastariin päädyin työssäoppimisen kautta vuonna 2019. Pidän työssäni vaihtelusta, yksikään päivä ei ole täysin samanlainen. Työtä tehden oppii aina jotain uutta. Työssäni on parasta uusien ihmisten kohtaaminen, käsin tekeminen ja mukava työporukka. 

Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat.

Anniina

Anniina_

Hei! Olen Anniina kosmetologi sekä ripsiteknikko, palveluihini kuuluu ripsienpidennykset, kulmien laminointi, ripsien kestotaivutukset sekä monipuoliset kosmetologin palvelut. Aloitin työt keskustan Bellastarilla alkuvuodesta 2023.

Olen pirteä ja iloinen asiakaspalvelija, minun kanssa saat mukavan juttutuokion tai rauhallisen rentoutumisen hetken. Minulle työssäni tärkeintä on jokaisen huomioiminen yksilönä, sekä palveleminen ammattitaidollani.

Pidän työssäni sen monipuolisuudesta ja siitä ettei yksikään päivä ole samanlainen.

Tervetuloa rentoutumaan!

Yhteystiedot BellaStar Jyväskylä keskusta

Ota yhteyttä lomakkeella

Sijainti

Löydät meidät Jyväskylän keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Parkkipaikkoja reilusti Väinönkadulla ja ympäristössä. Torin linja-autopysäkit myös aivan vastapäätä toimitilojamme.

Käyntiosoite

Väinönkatu 38
40100 Jyväskylä

puhelin: 044-9810813

Aukioloajat

Scroll to Top