Parturi-kampaamo, kauneushoitola, hieronta

Tervetuloa Keljon BellaStariin!

Palvelumme

Tähtiasiakaskortilla -30% alennusta, kun keräät 10 leimaa!*

Koko perheen parturi-kampaamo, kauneushoitola ja hieronta Keljossa

Hiukset kuntoon ja hemmotteluun kauppareissun lomassa? Meillä se onnistuu, myös ilta-aikoina ja lauantaisin! Toimipisteemme sijaitsee Keljon kauppakeskuksessa, jossa on aina ilmaista parkkitilaa.

Kauniit, viihtyisät tilat ovat keidas keskellä ostoskeskusta, jossa saat hoidettua koko perheen hiustenleikkuut. Valikoimissamme runsaasti erilaisia kasvohoitoja, vartalohoitoja, ripsienpidennyksiä ja kynsipalveluita. Hyödynnä Tähtiasiakaskorttia koko perheelle, saat korttiisi leiman myös esimerkiksi lasten ja puolison hiustenleikkuusta.

*Kestopigmentoinneista alennus täydellä leimakortilla -10%. Leimakorttialennusta ei voi käyttää tarjouksiin.

Parturi-kampaamo

Teemme parturi-kampaamossa hiustenleikkuut niin lapsille kuin aikuisille, myös vaativat värjäys- raidoitus- ja hiustenpidennystyöt sekä kampaukset. Käyttämämme hiustenhoitotuotteet: Olaplex, Brazilian Bond Builder, sekä k18. Hiusväreissä käytössä Sim.

Kasvohoidot

Runsas kasvohoitovalikoima: peruskasvohoidot, happohoidot, ultraäänikasvohoito, timanttihiontakasvohoito ja mikroneulaus. Käytämme kasvohoidoissa Denova Pron tuotteita, opastamme myös oikeanlaiseen ihon kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoidot

Hemmottele ja hoida jalkojasi: jalkahoidoissa valittavissa jalkahoito 30min, jalkahoito 60min ja erityisen ihana spa-jalkahoito, joka sopii myös lahjaksi!

Vartalohoidot

Vartalohoidoissa on saatavilla kuumakivihierontaa sekä ihana, hemmotteleva ja ihoa hoitava öljyhieronta, joka sisältää vartalon kevyen kuorinnan. Kokeile myös bambukepeillä tehtävää hemmotteluhierontaa, joka vilkastuttaa tehokkaasti aineenvaihduntaa. Keljon liikkeessämme kehon rasvaa pilkkova Lipolaser-laite, hoidon vaikutus näkyy jo ensimmäisen kerran jälkeen!

Hieronta

Koulutettu hierojamme Henna tarjoaa klassista hierontaa ja urheiluhierontaa sekä purentalihashierontaa. Saatavilla myös facelift-hoito ja kuumakivihieronnat sekä kosmetologin tekemä intialainen päähieronta.

Ripsienpidennykset

Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme tekevät klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset ja hybridiripsienpidennykset. Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit valikoimassamme pakettina tai erikseen.

Muut palvelut

Keljon liikkeestämme myös hammaskorut ja hampaiden valkaisu, sekä huulien täyteainehoidot.

Bellastarissa voit hyödyntää Smartum-sovelluksessa olevia saldoja koulutetun hierojan hierontoihin. E-passi saldoja voi käyttää koulutetun hierojan hierontoihin sekä jalkahoitoihin.

Ajanvaraus BellaStar Keljo

Jos ajanvarausikkuna ei aukea, tästä linkistä pääset Timman ajanvaraukseen

Peruutusehdot: Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 60% hoidon hinnasta sekä peruuttamattomista ajoista 100% hinnasta.

BellaStar Keljo henkilökunta

Katja

20221104_145014

Hei, olen Katja, BellaStarin omistaja. Ammatiltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Minulla on myös hoitoalan koulutus. Työskentelen kaikissa toimipisteissämme. Kolmen toimipisteen johtaminen antaa minulle paljon, olen ylpeä tiimistämme ja siitä mitä saamme yhdessä aikaan.

Arvokkainta työssämme ovat ihanat asiakkaamme, niin uudet, kuin tutut vuosien takaa. Jokainen BellaStar on rakkaudella ja ajatuksella remontoitu, minulle on tärkeää että sekä työntekijämme että asiakkaamme viihtyvät tiloissamme. Sisustuksemme on harmoninen ja rauhoittava kokonaisuus, jossa mieli ja silmä lepää. Haluan aina tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toivon, että nautit omasta hetkestäsi meillä. Tervetuloa tutustumaan BellaStariin!

Katjan töitä kuvina

Henna

Henna Koulutettu hieroja

Olen Henna, Keljon BellaStarin koulutettu hieroja. Minulla on useiden vuosien kokemus ihmisten parissa työskentelystä ja hoitamisesta, ensin lähihoitajana ja vuodesta 2018 asti hierojana. Palveluihini kuuluvat hieronta, urheiluhieronta, purentalihashieronta, intialainen päähieronta, facelift-hoito sekä kuumakivihieronnat. Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman monipuolisia palveluita. Seuraavat opintoni ovatkin hermoratahieronnan parissa.

Olen saanut asiakkailtani hyvää palautetta siitä, miten yksilöllisesti huomioin heidän toiveensa, tarpeensa sekä hierontavoimakkuuden. Vaikka olen pienikokoinen, voimaa ei puutu, jos sitä hierontaan toivotaan!

Asiakkaat ovat myös pitäneet kovasti hoitolahuoneesta, koska se on tunnelmallinen, hämärä ja musiikki on rauhallista ja rentouttavaa. Työssäni onkin parasta juuri ihmisläheisyys, asiakaspalvelu sekä ihmisten auttaminen ja hemmottelu.

Teen töitä aamuvuoroissa (alkaen klo 9), iltavuoroissa (päättyen klo 20) sekä lauantaisin. Voit siis tulla päivän päätteeksi hierontaan myös ilta-aikoina. Kannattaa hyödyntää myös sarjakortit ja Smartum-sovellus, Eazybreak-sovellus, sekä e-passi edut. Voit ostaa eduilla myös hierontalahjakortin tai sarjakortin!

Milla

Hei, olen Milla kauneudenhoitoalan ammattilainen BellaStar Keljossa. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, geelilakkaukset sormiin ja varpaisiin, sokeroinnit, lipolaser-hoidot, intialainen päähieronta, ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit. Olen käynyt myös rakennekynsikoulutuksen ja harjoittelen parhaillaan oman kynnen geelauksia ja rakennekynsiä rakennegeelillä sekä polygeelillä, harjoitteluhinnoin.

Työssäni parasta ovat asiakassuhteiden luominen, sekä oman työn jäljen näkeminen. Myös mahtava työporukka tekee minut iloiseksi, teemme BellaStarissa kaikki yhdessä töitä, jotta asiakkaamme viihtyvät ja voimme ylittää heidän odotuksensa.

Työotteeni on tarkka ja rauhallinen, kerron työn edetessä aina kaikki vaiheet, jotta sinulla on turvallinen olo palvelun aikana. Kiinnitän aina myös erityistä huomiota siisteyteen ja työvälineiden puhtauteen.

Teen Keljossa aamu- ja iltavuoroja ( klo 20 saakka) ja minulta saa palveluita myös lauantaisin. Tervetuloa tutustumaan minuun ja palveluihini, nähdään Keljossa!

Tatjana

Tatjana Kosmetologi Kynsiteknikko

Hei, olen Tatjana Keljon Bellastarista, jossa toimin kosmetologina ja kynsiteknikkona. Palveluihini kuuluvat mm.kasvohoidot, kynsipalvelut, jalkahoidot, intialainen päähieronta ja erilaiset vartalohoidot, erikoisuutena bambuhieronta. Lähdin opiskelemaan kauneudenhoitoalaa, koska olen aina haaveillut kosmetologina työskentelystä ja tykkään työskennellä ihmisten kanssa.

Luonteeltani olen aurinkoinen, sydämellinen ja ihmisläheinen. Pidän jatkuvasti huolta ammattitaitoni päivittämisestä ja jokaisena työpäivänä tavoitteenani on tehdä asiakkaitteni hetkestä meillä mahdollisimman mukava. Toivotan juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitotuoliini!

Monica

Monica Ripsiteknikko

Hei, olen Monica, tervetuloa luokseni Keljon BellaStariin! Olen siirtynyt hoitoalalta kauneudenhoitoalalle ja työskennellyt BellaStarissa vuodesta 2021, jossa parasta ovat huippu työtiimi ja tietenkin ihanat asiakkaani.

Palveluihini kuuluvat ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit ja sokeroinnit. Tällä hetkellä harjoittelen myös geelilakkauksia. Ripsienpidennyksistä minulta löytyy kokemusta vuodesta 2018 saakka. Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja avoin. Tykkään asiakaspalvelutyöstä ja teen kaikkeni että voin huomioida yksilöllisemmätkin toiveesi.

Iina

Iina_

Moikka! Mä oon Iina, kampaaja Keljon BellaStarissa. Olen positiivinen ja haluan oppia kokoajan uutta. Vastaanotan jokaisen asiakkaan sellaisena kun on, ja haluan saada jokaiselle asiakkaalle hyvän olon itsestään.

Teen kaikenlaisia leikkauksia, värjäyksiä, kampauksia ja permanentteja.  Kuuntelen jokaisen toiveesi tarkasti ja tahdon aina toteuttaa ne parhaani mukaan. Tervetuloa mun penkkiin istumaan!

Veera

Veera, Parturi-kampaaja opiskelija

Olen Veera ja tällä hetkellä parturi-kampaajaopiskelija. Olen iloinen ja nauravainen tyyppi. Lempihommiani tällä hetkellä ovat erilaiset leikkaukset. Tulen toimeen kaikenlaisten ja ikäisten ihmisten kanssa.

Aloittelen 2023 syksyllä 2. opintovuottani kaksivuotisessa koulutuksessani. Palveluihini kuuluvat erilaiset värjäykset, leikkaukset sekä kulmat ja ripset. Otathan huomioon aikaa varatessasi, että minulla kestää pidempään kuin ammattilaisella.

Tervetuloa palveltavaksi!

Veeran töitä kuvina

Venla

Venla, Parturi-kampaaja ( Keljo)

Moikka, oon Venla Keljon BellaStarilta ja toimin meillä parturi-kampaajana. Oon valmistunut virallisesti Tammikuussa 2022 mutta liiketöitä alalla on tullut tehtyä vuoden 2020 syksystä lähtien. Tykkään super paljon tehdä töitä just tällä alalla, etenkin meillä Keljossa. Huipputiimi tehdä töitä motivoi ja se myös näkyy työn tekemisessä sekä lopputuloksissa.

Teen laidasta laitaan erilaisia leikkauksia, värejä, kampauksia yms. mutta omia lemppareita on balayage tyyppiset värjäykset sekä kampaukset. Myös parturileikkaukset ovat itselleni erittäin mieluisia ja tuttuja töitä, sillä kokemusta parturiliikkeessä työskentelystä löytyy vuodesta 2020 lähtien.

Tässä työssä mulle on tärkeetä kohdata jokainen asiakas ajatuksella ja hyvällä fiiliksellä. Te asiakkaat teette tästä työstä ja työpäivistä ihania.

Oon sosiaalinen ja iloinen tyyppi, tykkään jutella asiakkaiden kanssa, mutta mun penkissä saa myös olla vaan ilman juttutuokioitakin! Nähdään Keljossa, lämpimästi tervetuloa mun penkkiin!

Heidi

Heidi, kosmetologi _ ripsiteknikko_

Hei, olen Heidi  SKY- kosmetologi, ripsiteknikko ja tuleva kampaaja opiskelija BellaStar Keljossa. Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2023 ja siirryin työskentelemään Keljon BellaStariin kesän alussa ja syksyllä siirryn Väinönkadulle.

Palveluihini kuuluvat tällä hetkellä  klassiset, hybridi, volyymi ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit sekä kestovärjäykset.

Minulle tärkeintä on palvella asiakkaita ammattitaidolla sekä luoda pysyviä asiakassuhteita. Olenkin käynyt useita lisäkoulutuksia ripsienpidennyksiin ja tavoitteena onkin joskus kilpailla ripsien parissa. Luonteeltani olen positiivinen, empaattinen sekä helposti lähestyttävä. Teen aina kaikkeni, jotta asiakkaillani on hyvä ja turvallinen olo palveluissani.

Nähdään BellaStarilla!

Yhteystiedot BellaStar Jyväskylä Keljo

Ota yhteyttä lomakkeella

Sijainti

Löydät meidät Keljon kauppakeskuksesta Citymarketin rakennuksesta. Parkkipaikkoja runsaasti ostoskeskuksen pihassa ja linja-auto nro 12 tulee rakennuksen viereen.

Käyntiosoite

Kylmälahdentie 6
40500 Jyväskylä

Puhelin: 040-8408424

Aukioloajat

Scroll to Top