Kauneushoitola, hieronta

Tervetuloa Tikkakosken BellaStariin!

Palvelumme

Tähtiasiakaskortilla -30% alennusta, kun keräät 10 leimaa!*

Monipuolinen kauneushoitola Tikkakoskella

Tikkakosken toimipiste avautuu heinäkuussa 2024. Haluatko työskennellä meillä? Hamme ammattilaisia Tikkakosken toimipisteeseemme nyt, ota yhteyttä!

Palveluvalikoimassamme erilaisia kasvohoitoja, vartalohoitoja, ripsienpidennyksiä ja kynsipalveluita, sekä hierontaa. 

*Leimakorttialennus normaalihintaisesta palvelusta. Kestopigmentoinneista alennus täydellä leimakortilla -10%. Leimakorttialennusta ei voi käyttää tarjouksiin, tuotteisiin, tai harjoittelijahintaisiin hoitoihin.

Kasvohoidot

Kasvohoitovalikoimamme mm. peruskasvohoidot, happohoidot, ja ultraäänikasvohoito. Käytämme kasvohoidoissa Denova Pron tuotteita, opastamme myös oikeanlaiseen ihon kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoidot

Hemmottele ja hoida jalkojasi: jalkahoidoissa valittavissa jalkahoito 30min, jalkahoito 60min ja erityisen ihana spa-jalkahoito, joka sopii myös lahjaksi!

Vartalohoidot

Vartalohoidoissa on saatavilla kuumakivihierontaa sekä ihana, hemmotteleva ja ihoa hoitava öljyhieronta, joka sisältää vartalon kevyen kuorinnan.

Hieronta

Klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, sekä intialaista päähierontaa.

Ripsienpidennykset

Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme tekevät klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset ja hybridiripsienpidennykset. Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit valikoimassamme pakettina tai erikseen.

Meille käy maksuvälineenä Smartum -Ja Edenred-sovellusmaksut sekä e-passi hyvinvointisaldot koulutetun hierojan klassiseen-, urheilu-, sekä purentalihashierontaan.

Ajanvaraus BellaStar Tikkakoski

Jos ajanvarausikkuna ei aukea, tästä linkistä pääset Timman ajanvaraukseen

Peruutusehdot: Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 60% hoidon hinnasta sekä peruuttamattomista ajoista 100% hinnasta.

BellaStar Tikkakoski henkilökunta

Katja

Katja , Kosmetologi, Ripsiteknikko , Parturi-kampaaja

Hei, olen Katja, BellaStarin omistaja. Ammatiltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Minulla on myös hoitoalan koulutus. Työskentelen kaikissa toimipisteissämme. Kolmen toimipisteen johtaminen antaa minulle paljon, olen ylpeä tiimistämme ja siitä mitä saamme yhdessä aikaan.

Arvokkainta työssämme ovat ihanat asiakkaamme, niin uudet, kuin tutut vuosien takaa. Jokainen BellaStar on rakkaudella ja ajatuksella remontoitu, minulle on tärkeää että työntekijämme ja asiakkaamme viihtyvät tiloissamme. Sisustuksemme on harmoninen ja rauhoittava kokonaisuus, jossa mieli ja silmä lepää. Haluan aina tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toivon, että nautit omasta hetkestäsi meillä. Tervetuloa tutustumaan BellaStariin!

Katjan töitä kuvina

Yhteystiedot BellaStar Tikkakoski

Ota yhteyttä lomakkeella

Sijainti

Löydät meidät Tikkakosken palveluiden läheisyydestä, n.20km Jyväskylästä pohjoiseen.

Käyntiosoite

Kirkkokatu 5
41160 Tikkakoski

puhelin: 040 1258029

Aukioloajat

BellaStar keskusta
Väinönkatu 38
40100 Jyväskylä
044-9810813

BellaStar Keljo
Kylmälahdentie 6
40500 Jyväskylä
040-8408424

BellaStar Halssila
Ilveskuja 3
40400 Jyväskylä
045-2304000

BellaStar Tikkakoski
Kirkkokatu 5
41160 Tikkakoski
040-1258029

Scroll to Top