Parturi-kampaamo, kauneushoitola, hieronta

Tervetuloa Halssilan BellaStariin!

Palvelumme

Tähtiasiakaskortilla -30% alennusta, kun keräät 10 leimaa!*

Hemmottelua ja hyvää oloa Halssilassa

Tervetuloa Halssilaan hemmoteltavaksi! Meiltä löytyvät kosmetologin ja hierojan palvelut, sekä parturi-kampaajan leikkuupalvelut saman katon alta. Hiusten pesumahdollisuutta ei ole, mutta värjäykset ja hoitokäsittelyt saatavilla Keljon ja keskustan toimipisteistämme. Olet tervetullut Halssilaan myös ilta-aikaan, sekä lauantaisin! Liikkeen edessä on parkkitilaa.

Kauniit, juuri remontoidut hoitohuoneet ja seesteinen tunnelma takaavat, että lähdet meiltä kotiin rentoutuneena. Hyödynnä Tähtiasiakaskorttia koko perheelle, saat korttiisi leiman myös esimerkiksi lasten ja puolison hiustenleikkuusta.

*Kestopigmentoinneista alennus täydellä leimakortilla -10%. Leimakorttialennusta ei voi käyttää tarjouksiin.

Hiustenleikkuu

Parturi-kampaaja tekee tiloissamme hiustenleikkuita kaiken ikäisille. Tiloissamme ei ole pesumahdollisuutta, joten tulethan puhtailla hiuksilla leikkuuseen. Pesut, värjäykset ja hoitokäsittelyt saatavilla Keljon ja keskustan toimipisteistämme.

Kasvohoidot

Kasvohoidoista saatavilla peruskasvohoidot, happohoidot, ultraäänikasvohoito, timanttihiontakasvohoito ja mikroneulaus. Käytämme kasvohoidoissa Denova Pron tuotteita, opastamme myös oikeanlaiseen ihon kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoidot

Hemmottele ja hoida jalkojasi: jalkahoidoissa valittavissa jalkahoito 30min, jalkahoito 60min ja erityisen ihana spa-jalkahoito, joka sopii myös lahjaksi!

Vartalohoidot

Vartalohoidoissa on saatavilla kuumakivihierontaa sekä ihana, hemmotteleva ja ihoa hoitava öljyhieronta, joka sisältää vartalon kevyen kuorinnan.

Hieronta

Koulutettu hierojamme Pirjo tarjoaa klassista hierontaa, purentalihashierontaa, kuivakuppausta, intialaista päähierontaa sekä kuumakivihierontaa. 

Ripsienpidennykset

Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme tekevät klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset ja hybridiripsienpidennykset. Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit valikoimassamme pakettina tai erikseen.

Muut palvelut

Halssilan liikkeestämme myös suihkurusketus, sekä huulien täyteainehoidot.

Bellastarissa voit hyödyntää Smartum ja eazybreak- sovelluksessa olevia saldoja koulutetun hierojan hierontoihin. E-passi saldoja voi käyttää koulutetun hierojan hierontoihin sekä jalkahoitoihin.

Ajanvaraus BellaStar Halssila

Jos ajanvarausikkuna ei aukea, tästä linkistä pääset Timman ajanvaraukseen

Peruutusehdot: Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 60% hoidon hinnasta sekä peruuttamattomista ajoista 100% hinnasta.

BellaStar Halssila henkilökunta

Katja

20221104_145014

Hei, olen Katja, BellaStarin omistaja. Ammatiltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Minulla on myös hoitoalan koulutus. Työskentelen kaikissa toimipisteissämme. Kolmen toimipisteen johtaminen antaa minulle paljon, olen ylpeä tiimistämme ja siitä mitä saamme yhdessä aikaan.

Arvokkainta työssämme ovat ihanat asiakkaamme, niin uudet, kuin tutut vuosien takaa. Jokainen BellaStar on rakkaudella ja ajatuksella remontoitu, minulle on tärkeää että sekä työntekijämme että asiakkaamme viihtyvät tiloissamme. Sisustuksemme on harmoninen ja rauhoittava kokonaisuus, jossa mieli ja silmä lepää. Haluan aina tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toivon, että nautit omasta hetkestäsi meillä. Tervetuloa tutustumaan BellaStariin!

Katjan töitä kuvina

Jenni

Moikka! Olen Jenni, kosmetologi ja kynsiteknikko Halssilan BellaStarissa. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, kynsipalvelut, kulmien ja ripsien kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi ja sokeroinnit. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2015, jonka jälkeen elämä vei hetkeksi muihin hommiin. Veri on kuitenkin aina vetänyt kauneudenhoidon pariin ja elokuussa 2020 aloitinkin työt BellaStarissa. Parasta kosmetologina ja kynsiteknikkona on se, että saan tehdä töitä käsilläni ja nähdä työni jäljen.

Asiakassuhteiden luominen on ehdottomasti tämän työn suola ja tyytyväinen asiakas paras palkkio työstäni. Palvelen aina hymyssä suin ja rennolla tekemisen meiningillä. Olit sitten tulossa vaihtamaan kuulumisia tai vain rentoutumaan hiljaisuudessa, minun palveltavakseni olet aina tervetullut omana itsenäsi.

Pirjo

Olen Pirjo, koulutettu hieroja BellaStar Halssilassa. Erikoistumisalani hierojaopinnoissa oli niveltoimintojen edistäminen. Palveluvalikoimaani kuuluu klassinen hieronta, purentalihashieronta, intialainen päähieronta, kuumakivihieronta ja kuivakuppaus.  Nautin kovasti ihmisläheisestä työstäni. Ihmisten kohtaaminen, kuunteleminen ja auttaminen on tässä työssä parasta.

On hienoa työskennellä alalla, jossa voin edistää asiakkaan hyvinvointia ja samalla tarjota kaivattuja hetkiä poissa arjen pyörityksestä. Hyvä fiilis tulee siitä, kun asiakas hieronnan tai muun hoidon jälkeen toteaa, että kyllä itsestä vaan kannattaa pitää huolta. Ihanien asiakkaiden lisäksi minulle tuottaa iloa mutkaton ja iloinen työyhteisömme. Tervetuloa hoidettavaksi BellaStar Halssilaan!

Monica

Hei, olen Monica, tervetuloa luokseni Halssilan BellaStariin! Olen siirtynyt hoitoalalta kauneudenhoitoalalle ja työskennellyt BellaStarissa vuodesta 2021, jossa parasta ovat huippu työtiimi ja tietenkin ihanat asiakkaani.

Palveluihini kuuluvat ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit ja sokeroinnit. Tällä hetkellä harjoittelen myös geelilakkauksia. Ripsienpidennyksistä minulta löytyy kokemusta jo neljän vuoden ajalta. Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja avoin. Tykkään asiakaspalvelutyöstä ja teen kaikkeni että voin huomioida yksilöllisemmätkin toiveesi.

Milka

Moi, olen Milka, ripsiteknikko BellaStar Halssilassa. Palveluihini kuuluvat ripsienpidennysten lisäksi ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, kynsien geelilakkaukset ja suihkurusketus, joka onkin saatavilla vain täällä Halssilan toimipisteessämme. Olen tehnyt ripsien pidennyksiä BellaStarissa vuodesta 2021 ja saanut koulutukseni suoraan työhön sukeltaen BellaStarin tiloissa.

Alusta asti tavoitteenani on ollut tarjota laadukkain mahdollinen lopputulos, palvelussa kuin palvelussa. Toteutan toiveesi mukaiset ripset, kulmat ja kynnet rauhallisesti työskennellen, jotta voit rentoutua samalla. Minulle palkitsevinta on nähdä, että olet iloinen ja tyytyväinen lopputuloksesta. Tervetuloa asiakkaakseni BellaStar Halssilaan!

Yhteystiedot BellaStar Jyväskylä Halssila

Ota yhteyttä lomakkeella

Sijainti

Toimipisteemme on Halssilassa, liikkeen edessä on parkkitilaa. Bussit 1, 2 ja 3 pysähtyvät aivan lähelle, Vaajakoskentien varteen.

Käyntiosoite

Ilveskuja 3
40400 Jyväskylä

Puhelin: 045-2304000

Aukioloajat

Scroll to Top