Parturi-kampaamo, kauneushoitola, hieronta

Tervetuloa Halssilan BellaStariin!

Palvelumme

Tähtiasiakaskortilla -30% alennusta, kun keräät 10 leimaa!*

Hemmottelua ja hyvää oloa Halssilassa

Tervetuloa Halssilaan hemmoteltavaksi! Meiltä löytyvät kosmetologin ja hierojan palvelut, sekä parturi-kampaajan palvelut saman katon alta.  Olet tervetullut Halssilaan myös ilta-aikaan, sekä sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin! Liikkeen edessä on parkkitilaa.

Kauniit, juuri remontoidut hoitohuoneet ja seesteinen tunnelma takaavat, että lähdet meiltä kotiin rentoutuneena. Hyödynnä Tähtiasiakaskorttia koko perheelle, saat korttiisi leiman myös esimerkiksi lasten ja puolison hiustenleikkuusta.

*Leimakorttialennus normaalihintaisesta palvelusta. Kestopigmentoinneista alennus täydellä leimakortilla -10%. Leimakorttialennusta ei voi käyttää tarjouksiin, tuotteisiin, tai harjoittelijahintaisiin hoitoihin.

Parturi-kampaamo

Teemme parturi-kampaamossa hiustenleikkuut niin lapsille kuin aikuisille, myös vaativat värjäys- raidoitus- ja hiustenpidennystyöt sekä kampaukset. Käyttämämme hiustenhoitotuotteet:  Brazilian Bond Builder sekä värjäyksissä monipuolinen, vegaaninen ja kotimainen SIM SensiDO värisarja.

Kasvohoidot

Kasvohoidoista saatavilla peruskasvohoidot, happohoidot, ultraäänikasvohoito, timanttihiontakasvohoito ja mikroneulaus. Käytämme kasvohoidoissa Denova Pron tuotteita, opastamme myös oikeanlaiseen ihon kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoidot

Hemmottele ja hoida jalkojasi: jalkahoidoissa valittavissa jalkahoito 30min, jalkahoito 60min ja erityisen ihana spa-jalkahoito, joka sopii myös lahjaksi!

Vartalohoidot

Vartalohoidoissa on saatavilla kuumakivihierontaa sekä ihana, hemmotteleva ja ihoa hoitava öljyhieronta, joka sisältää vartalon kevyen kuorinnan.

Hieronta

Koulutettu hierojamme Pirjo tarjoaa klassista hierontaa, purentalihashierontaa, kuivakuppausta, intialaista päähierontaa sekä kuumakivihierontaa. 

Ripsienpidennykset

Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme tekevät klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset ja hybridiripsienpidennykset. Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit valikoimassamme pakettina tai erikseen.

Muut palvelut

Halssilan liikkeestämme myös suihkurusketus, sekä huulien täyteainehoidot.

Meille käy maksuvälineenä Smartum -Ja Edenred-sovellusmaksut sekä e-passi hyvinvointisaldot koulutetun hierojan klassiseen-, urheilu-, sekä purentalihashierontaan.

Ajanvaraus BellaStar Halssila

Jos ajanvarausikkuna ei aukea, tästä linkistä pääset Timman ajanvaraukseen

Peruutusehdot: Ajanvarauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 60% hoidon hinnasta sekä peruuttamattomista ajoista 100% hinnasta.

BellaStar Halssila henkilökunta

Katja

Katja , Kosmetologi, Ripsiteknikko , Parturi-kampaaja

Hei, olen Katja, BellaStarin omistaja. Ammatiltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja ja ripsiteknikko. Minulla on myös hoitoalan koulutus. Työskentelen kaikissa toimipisteissämme. Kolmen toimipisteen johtaminen antaa minulle paljon, olen ylpeä tiimistämme ja siitä mitä saamme yhdessä aikaan.

Arvokkainta työssämme ovat ihanat asiakkaamme, niin uudet, kuin tutut vuosien takaa. Jokainen BellaStar on rakkaudella ja ajatuksella remontoitu, minulle on tärkeää että sekä työntekijämme että asiakkaamme viihtyvät tiloissamme. Sisustuksemme on harmoninen ja rauhoittava kokonaisuus, jossa mieli ja silmä lepää. Haluan aina tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja toivon, että nautit omasta hetkestäsi meillä. Tervetuloa tutustumaan BellaStariin!

Katjan töitä kuvina

Pirjo

Pirjo , Koulutettu hieroja

Olen Pirjo, koulutettu hieroja BellaStar Halssilassa. Erikoistumisalani hierojaopinnoissa oli niveltoimintojen edistäminen. Palveluvalikoimaani kuuluu klassinen hieronta, purentalihashieronta, intialainen päähieronta, kuumakivihieronta ja kuivakuppaus.  Nautin kovasti ihmisläheisestä työstäni. Ihmisten kohtaaminen, kuunteleminen ja auttaminen on tässä työssä parasta.

On hienoa työskennellä alalla, jossa voin edistää asiakkaan hyvinvointia ja samalla tarjota kaivattuja hetkiä poissa arjen pyörityksestä. Hyvä fiilis tulee siitä, kun asiakas hieronnan tai muun hoidon jälkeen toteaa, että kyllä itsestä vaan kannattaa pitää huolta. Ihanien asiakkaiden lisäksi minulle tuottaa iloa mutkaton ja iloinen työyhteisömme. Tervetuloa hoidettavaksi BellaStar Halssilaan!

Karoliina

Karoliina, Kosmtologi, Ripsi-ja kynsiteknikko

Moikka! Olen Karoliina, kosmetologi, kynsi- ja ripsiteknikko BellaStar Halssilassa. 💅🏽💖 Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat, heidän palaute ja tyytyväisyys työni jälkeen. 

Olen aina iloinen ja rento tekijä ja minun kanssani voit joko jutella kaikkea maasta taivaaseen tai olla vain hiljaa ja nauttia.💖 Palveluihini kuuluu kosmetologin perushoitojen lisäksi klassiset- ja volyymi ripsenpidennykset, sekä geelilakkaukset, oman kynnen geelaus ja rakennekynnet.

Minun asiakkaana saat olla oma itsesi ja takaan sinulle rennon hoidon sekä kauniin lopputuloksen.💖

Katja L.

Katja, Kosmetologi_

Heippa, olen Katja, pian valmis kosmetologi. Minulle tärkeää on ihmisläheinen työ, jossa pääsen kohtaamaan asiakkaan aidosti. Kuunteleminen ja auttaminen on vahvuuksiani.

Palveluihini kuuluu tällä hetkellä laajasti eri kosmetologin työt. Intohimoni on erilaiset kasvohoidot. Lisäksi teen klassisia ripsipidennyksiä ja geelilakkauksia. Haluan pitää työnkuvani monipuolisena ja olen aina innokas oppimaan uutta. Nautin tässä työssä myös asiakkaiden kanssa kuulumisten vaihdosta. Haluan hoidoissani luoda asiakkaalle turvallisen ja rauhallisen olon ja hyvän mielen.

Tervetuloa hemmotteluhoitoihin Bella Star Halssilaan!

Yhteystiedot BellaStar Jyväskylä Halssila

Ota yhteyttä lomakkeella

Sijainti

Toimipisteemme on Halssilassa, liikkeen edessä on parkkitilaa. Bussit 1, 2 ja 3 pysähtyvät aivan lähelle, Vaajakoskentien varteen.

Käyntiosoite

Ilveskuja 3
40400 Jyväskylä

Puhelin: 045-2304000

Aukioloajat

BellaStar keskusta
Väinönkatu 38
40100 Jyväskylä
044-9810813

BellaStar Keljo
Kylmälahdentie 6
40500 Jyväskylä
040-8408424

BellaStar Halssila
Ilveskuja 3
40400 Jyväskylä
045-2304000

BellaStar Tikkakoski
Kirkkokatu 5
41160 Tikkakoski
040-1258029

Scroll to Top