Palvelut

Ammattitaitoista, ihmisläheistä palvelua kaikella rakkaudella <3

BellaStar on perustettu Jyväskylän keskustaan syksyllä 2015. Toinen liikkeistämme syntynyt halssilaan 2016, johon on helppo tulla autolla suoraan oven eteen. Kolmas liikkeemme sijaitsee Keljossa citymarketin kauppakeskuksessa.

BellaStar perustettu suurella sydämmellä sekä kaikella rakkaudella kauneutta sekä ihmisläheisyyttä kohtaan. Olen halunnut luoda monipuolisen kauneuskeskuksen, jossa löydät palveluita laidasta laitaan. Käytössämme on tähtiasikaskortit, keskittämällä palvelut yhteen paikkaan, saat siitä hyötyä itsellesi :) Alapuolella kerron palveluistamme lisää.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja palveluihimme <3  - Katja

Ammattitaitoset työntekijämme palvelevat sinua joustavasti milloin sinulle sopii! Olemme avoinna ma-pe 10-17 sekä varauksien mukaan iltaisin sekä viikonloppuisin. Keljossa aukioloajat ovat arkisin 9-20 sekä joka lauantai 9-17.

Mahdollisen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista perimme 60% hoidon hinnasta, sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta.

Parturi-kampaamopalvelut : teemme hiustenleikkauksia, värjäyksiä, permanentteja, hiustenpidennyksiä sineteillä sekä teipeillä. Meiltä voit varata konsultointiajan hiustenpidennyksiin, jossa voimme laskea hintapaketin ja mahdollisesti tilata sinulle jo hiukset. Molemmissa liikkeissämme teemme kampauksia sekä halssilasta.

Kasvohoidot : palveluistamme löydät erilaisia kasvohoitoja ihosi tarpeiden mukaan. Valittavissa mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohoito 60min, timanttihionta, pikakasvohoito, happohoidot sekä täydellinen kasvohoito. Kasvohoitomme sopivat nuorelle sekä vanhemmallekkin iholle. Hoitolassamme on käytössä ihana Denova pro, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde! Denova pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja. Liikkeissämme on myös kosmetologiopiskelijoita, jotka tekevät kasvohoitoja edullisin harjoitushinnoin!

Jalkahoidot : teemme jalkahoidot myös ihanilla Denova pron tuotteilla. Saatavilla jalkahoito 60min sekä jalkahoitospa. Jalkahoitoon kuuluu ; kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä loppuvoide.
Spa-jalkahoitoon kuuluu lisäksi kuorinta sekä rentouttava pidempi hieronta. Meiltä myös varpaankynsien geelilakkaukset.

Ripset ja kulmat : ripsienpidennys valikoimaan kuuluvat klassiset, volyymi sekä hybridiripsienpidennykset (yhdistelmä klassisia- sekä volyymiripsiä). Ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit myös meiltä ammattitaidolla. Perinteiset ripsien ja kulmien värjäykset myös onnistuvat. Meillä usein liikkeissä myös ripsiteknikko harjoittelijoita, jotka ovat käyneet ripsikoulutukset ja tekevät alkuun edullisia ripsiä harjoitteluhinnoilla.

Hieronta : klassista- sekä urheiluhierontaa loistavilla hierontaotteilla sinun tarpeiden/toiveiden mukaan. Hemmotteleva intialainen päähieronta sekä kuumakivihieronta kuuluvat valikoimaan. Keljon toimipisteessa lisänä purentalihashieronta.

Osteopatia opiskelijatyönä : Saatavilla halssilan liikkeestä 1. vuoden oppilastyönä , hinta 40e.

Kädet/kynnet : geelilakkaus sopii sinulle, jos haluat siistit, huolitellut ja kauniit kynnet. Lakkauksessa siistimme myös kynnet ja kynsinauhat. Lakkaus toteutetaan uv/led-valolla kovetettavalla kesto- eli geelilakalla. Geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on 2-4 viikkoa. Huolto sisältää vanhan poiston sekä uuden lakkauksen. 

Oman kynnen geelaus sopii sinulle, joka haluat vahvistaa omia kynsiäsi ilman lisäpituutta. Geelaus on kestävä ja vahva ja se tehdään samoilla geeleillä kun rakennekynnet. Oman kynnen geelaus on vahvempi kuin geelilakkaus. Geelaus tulee huoltaa ja poistaa hoitolassa. Suositeltava huoltoväli oman kynnen kasvusta riippuen on 3-4 vkoa.

Rakennekynnet on sinun valintasi, jos haluat lisäpituutta ja näyttävyyttä kynsiisi. Rakennekynnet voidaan tehdä monella eri mitalla , muodolla, yksivärisinä tai koristeltuina. Tämä tekniikka sopii myös pureskeltuihin luonnonkynsiin. Rakennekynnet tulee aina huoltaa oikeaoppisesti ja poistaa hoitolassa, jotta säästytään oman kynnen vaurioilta. Poiston jälkeen mahdollista ostaa meiltä kynnenvahvistuslakkaa kotiin. Suositeltu huoltoväli on 3-5 vkoa oman kynnen kasvusta riippuen.

Rusketukset : Keskustassa sekä halssilassa on tarjolla suihkurusketuspalvelu. Halutessasi esim. juhliin kauniin rusketuksen, voisi tämä olla juttusi! Kesto noin 1- 2vkoa. Suosittelemme ostamaan meiltä itseruskettavan rusketuksen ylläpitämiseksi. Keskustan liikkeessämme toimii myös solarium. Tähän palveluun valittavissa omia edullisia sarjahintoja.

Hampaiden valkaisu ja hammaskorut : Tooth fairy hampaiden valkaisu menetelmä on turvallinen eikä vahingoita hampaita tai hammaskiillettä. Hampaisiin asetetaan muotti, johon on laitettu valkaisugeeliä. Valkaisugeeli yhdessä led-valon kanssa vaalentaa hampaita 3-8 astetta yhdellä hoitokerralla riippuen oman hampaan luutiheydestä ja elämäntavoistasi. Laitamme myös hammaskoruja. Nämä palvelut saatavilla vain keljon liikkeestämme.

Osta meiltä lahjakortti : 
  Palvelun tuottaa Fokus
Parturi-Kampaamo BellaStar (c)2018, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 317914